Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ποιοι... φοράνε τα μαγιό τους και ποιοι μένουν στο στούντιο


Από το πρωί αποχαιρετούν τους τηλεθεατές τους και οι τελευταίοι των Μοϊκανών της μικρής οθόνης, που φτιάχνουν τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο ένας μετά τον άλλον δημοσιογράφοι της πρωινής ενημέρωσης, παρουσιαστές και εναπομείναντες πανελίστες εγκαταλείπουν την TV για κάποια μεθυστική παραλία.....
Ηδη την τελευταία εβδομάδα πολλοί μετρούσαν τις μέρες, αφού για κάποιους η σεζόν που μας πέρασε ήταν πολύ κουραστική.

Στην πρωινή ζώνη οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας δίνουν τη σκυτάλη στους συνήθεις καλοκαιρινούς υπόπτους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη, οι οποίοι αναλαμβάνουν για μία ακόμη χρονιά το «Πρωινό Mega» από τις 6 έως τις 10 το πρωί. Χρηστικές πληροφορίες, καλεσμένοι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, περισσότερη εικόνα και ένα πιο «χαλαρό» ύφος χαρακτηρίζουν τις εκπομπές αυτών που μένουν πίσω, ενώ οι «αντικαταστάτες», που εδώ και λίγα χρόνια είναι τα ίδια πρόσωπα, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη θερινή μάχη της -ό,τι απέμεινε- τηλεθέασης.

Το ραντεβού του με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη ανανέωσε και ο Γιώργος Αυτιάς, ενώ κανονικά συνεχίζει το «Εδώ και τώρα», με τους παρουσιαστές Μαρία Σμηλίδου και Δημήτρη Φρέσκο να φεύγουν εναλλάξ για τις διακοπές τους. Στον ΣΚΑΪ, η «Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή - Οικονόμου θα συνεχίσει όλο το καλοκαίρι, με τους παρουσιαστές να βρίσκονται επίσης εναλλάξ στις επάλξεις. Οσο για την Πόπη Τσαπανίδου, θα πάει για διακοπές μόνο το διάστημα από 1ης έως 20 Αυγούστου, καθώς το «ΣΚΑΪ τώρα» θα συνεχίσει κανονικά, αφού δεν θα υπάρξει αντικατάσταση.

Οριστικά αποχαιρετά τους τηλεθεατές του Alter η lady Λιάγκα Φαίη Σκορδά που θα συνεχίσει την πορεία της στο πλευρό του συζύγου της στο Mega.

Το «Πολύ μπλα μπλα» ρίχνει αυλαία και άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον των ανθρώπων που αποτελούν το πάνελ της εκπομπής. Ρολά κατεβάζει για το καλοκαίρι και το «Μεσημεριανό Express» με τη Βάσια Λόη, μια εκπομπή που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειχνε να περισσεύει από το πρόγραμμα.

Τη δική τους μάχη στον τομέα της ψυχαγωγίας θα δώσουν η Νάντια Ρηγάτου και ο Νίκος Παρτσώλης από τις 5.30 μ.μ. έως τις 6.45 μ.μ. στο «That’s Life», αφού το Alter, όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του σταθμού, «δεν θα μπορούσε να αφήσει τους φανατικούς του φίλους χωρίς την καθημερινή τους δόση από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο των σταρ. Αντίο μας λέει για το καλοκαίρι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την τελευταία εκπομπή του «TV Weekend» την Κυριακή στη 1.00 μ.μ.

Τέλος, από τη νέα σεζόν στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά», όπως μας ανακοινώνει ο Alpha επισήμως, θα βρίσκεται ο Βασίλης Λιάτσος και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος. Μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζουν κανονικά οι Θέμης Γεωργαντάς και Παύλος Σταματόπουλος.

ethnos.gr - troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου