Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θρίαμβος της GaGa τα MTV Video Awards

Θρίαμβος της GaGa τα MTV Video Awards

Είναι η νέα βασίλισσα της ποπ και το βράδυ το απέδειξε. Η Lady GaGa απέσπασε οκτώ βραβεία στην τελετή απονομής των VMA’s, θριαμβεύοντας για άλλη μία χρονιά. Και φυσικά δεν στενοχώρησε κανέναν αφού έμεινε πιστή στη λογική του να αλλάζει ρούχο με κάθε βραβείο και να εμφανιστεί ντυμένη με κομμάτια από κρέας στη σκηνή. Έδωσε μάλιστα στη Cher την τσάντα της η οποία ήταν επίσης φτιαγμένη από κρέας.

Μεταξύ των αγαλματίδιων που απέσπασε ήταν και αυτό του...
 καλύτερου βίντεο της χρονιάς για το τραγούδι Bad Romance ενώ αποκάλυψε και το όνομα του νέου της άλμπουμ που ετοιμάζει, Born This Way, τραγουδώντας ένα απόσπασμα από το ομόνυμο τραγούδι. Από τα καλύτερα σημεία της βραδιάς ήταν και η κοινή εμφάνιση του Eminem και της Rihanna στη σκηνή. Ο Eminem απέσπασε δύο βραβεία, ενώ με ένα VMA τιμήθηκε και ο Justin Bieber. 

Κι επειδή όλοι περίμεναν τις εμφανίσεις του Kanye West και της Taylor Swift, η δεύτερη με το τραγούδι της αποφάσισε να δώσει άφεση αμαρτιών στον πρώτο για την περσινή του κίνηση να ανέβει στη σκηνή την ώρα της βράβευσής της και να μιλήσει υπέρ της Beyonce.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου