Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εξελίξεις στη δολοφονία Ζουγανέλη στη Μύκονο

Εξελίξεις στη δολοφονία Ζουγανέλη στη Μύκονο

Μια γυναίκα από την Πολωνία αποτελεί το «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 75χρονου επιχειρηματία της Μυκόνου, Δημήτρη Ζουγανέλη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο νησί, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικές αρχές που εξέτασαν ...
τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών σπιτιών του θύματος -οι δράστες φρόντισαν φεύγοντας να πάρουν μαζί τις κασέτες από τη βίλα του επιχειρηματία- είδαν τη συγκεκριμένη γυναίκα να μπαίνει στο σπίτι του λίγο πριν από την ώρα της δολοφονίας.

Ενδεικτικό, σύμφωνα με τη Αστυνομία, της εμπλοκής της στο έγκλημα είναι ότι έκτοτε  έχει εξαφανιστεί, ενώ δεν έχει επιστρέψει ούτε στην Πολωνία.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, αφού ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε εκείνη την περίοδο στο σπίτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά, επειδή φοβόταν ότι οι καταθέσεις του στην Τράπεζα κινδύνευαν. Οι δράστες σκότωσαν πιθανότατα τον  73χρονο στη βεράντα και στη συνέχεια τον έσυραν μέσα στο σπίτι.  Ίχνη διάρρηξης δεν βρέθηκαν, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι οι δράστες ήταν γνωστοί του θύματος.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου