Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για το γάμο της


Καλεσμένη στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου η οποία και μίλησε για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της.

Για την ξανθιά παρουσιάστρια του «Κους κους» ήταν μία «έντονη τηλεοπτική σεζόν, με πολύ ανταγωνισμό χωρίς όμως σπουδαία θέματα». «Ζήσαμε ωραίες στιγμές και φέτος» τόνισε.

Επιπλέον αποκάλυψε πως ήταν... χαρούμενη όταν ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha, τονίζοντας πως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να αφήσει έστω για λίγο την τηλεόραση αφού «βιοπορίζεται» από αυτήν.

Σε ότι αφορά την θεματολογία της εκπομπής της είπε πως θα γίνουν αλλαγές αλλά δεν έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις… Δε δίστασε επίσης να πει πως ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει όλη μέρα τα ίδια πράγματα.

Όταν δε αναφέρθηκε στον Κρατερό έλαμψε το πρόσωπό της!!! Μέχρι και για κάμπινγκ είναι διατεθειμένο να πάει το Κατερινάκι καθώς ο ηθοποιός όπως φαίνεται είναι εναλλακτικός τύπος… «Με ότι γελάγαμε μας έρχεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για το γάμο της είπε πως τον ονειρεύεται άκρως παραδοσιακό… Θέλει να την παραδώσουν οι γονείς της και να χορέψει με τον μπαμπά της το «Μήλο μου κόκκινο». Αποκάλυψε εμμέσως πως ο γάμος μάλλον θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να έχουν ορίσει και ημερομηνία…

Τώρα αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου